Endgame Gear XM1


Compania germana Endgame Gear a lansat mouse-ul XM1, un mouse construt foarte bine si calitativ, cu o atentie mare la detalii.

Mouse-ul nu este prevazut cu iluminare RGB, acest fapt ii ofera un plus de caracter si o simplitate unica.

Atentia la detalii se poate observa foarte bine la click-uri, pentru ca nu exista pre travel si post travel. Din asta rezulta ca click-urile sunt mult mai rapide decat la alte mouse-uri, iar acest feture favorizeaza jocurile de tip shooter.

Fata de alte mouse-uri moderne care au gauri in carcasa pentru a fi mai usoare, modelul XM1 nu are asa ceva si tot este usor, avand o greutate de doar 70 de grame.

Endgame XM1 foloseste un senzor optic de ultima generatie PixArt PMW 3389 cu o rezolutie maxima de 16000dpi, rezolutia putand fi schimbata din 50 in 50 Hz si frecvente pe 3 trepte 250/500/100 Hz.

Toate acestea se pot schimba din XM1 Configuration Software, inclusiv upedate de firmware.

Exista doua versiuni de XM1

Prima versiune de XM1 are o suprafata pe care sa pot vedea foarte usor amprente, desi suprafata este mata, iar cablul este invelit in cauciuc, pentru unii destul de rigid.

 

A doua versiune de XM1 vine pe doua culori, alb si negru, suprafata este tratata UV si nu mai lasa amprente si are stock o clona de cablu paracord, conceputa de Endgame.

Problema la acest cablu este faptul ca este prea maleabil, mai maleabil decat paracordul, iar pe multi acest fapt ii poate deranja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *